Bu site Prof. Dr. Ali Esat Karakaya tarafından hazırlanmıştır
Kapsam
Gıda Güvenliğinde Uluslararası İşbirliği
Gıda Güvenliğinde Öncelikli Konular
Katkı ve Kontaminantların Tanımı
Kimyasal Maddeler ve Toksikoloji
Gıdalardaki Kimyasal Maddeler
Gıda Kontaminantları
Sınıflandırma
Değerlendirmede Uzmanlık
Kanser Yapıcılar
Risk Analizi
Linkler
Gıda Katkı Maddeleri
Uluslararası Kullanım İzin Süreci
Limit Değerler ( NOAEL, ADI, MRL)
Gıda Güvenliğinde Uluslararası Kuruluşlar
Kodeks Alimentarius Komisyonu, JECFA, JMPR, EFSA, FDA
E-Kodları
ADI ve Risk Grupları
İnfant ve Çocuklar
Gıda ile İlgili Herediter Hastalıklar
Alerjiye Yatkınlık
Kaynaklar
Prof. Dr. Ali Esat Karakaya'nın Özgeçmişi
İletişim
table>
İLETİŞİM
Site hakkındaki görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.
İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Konu
Açıklama
Gıda Katkı Maddeleri Ve Gıda Kontaminantları Sitesi Kuruluşu: Kasım 2001
Günceleştirme: 24 Şubat 2011
Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz